Hjärtligt välkommen hit!

Walk with your soul

Här inne på mina sidor kan du läsa mer fördjupat om vad SER-terapi är, läsa lite om vad jag gjorde innan jag utbildade mig till SER-terapeut och få information om vad som ingår i mina tjänster mm. Jag kan rekommendera att du faktiskt tar dig tid att göra det, inte minst för att få dig en bild av och en känsla för vad denna terapiform innebär.

Något som jag också vill nämna är att om det inte ”klickar” rätt omgående i mötet med den samtalsterapeut du har valt, dvs. att kemin mellan er känns bra, så kommer du troligtvis inte heller att nå dig själv på ett djupare plan under sessionerna ni/vi har tillsammans.

Samtalsterapi bygger som sagt väldigt mycket på personkemi och tillit. Så mitt starka tips till dig är att alltid lita på din innersta känsla/din intuition i dina möten med andra människor.  Du har alltid svaret inom dig, jag lovar❤️

Det finns ingen mall för när du bör söka en samtalsterapeut, men ibland kan det kännas bra att få höra/läsa några frågor som kanske hjälper dig att få den där sista lilla varsamma knuffen i ryggen som gör att du känner att nu, NU tar jag kontakt!

Här kommer några frågor som kanske kan hjälpa dig med det, om du känner att du behöver.

  • Känns det som om Du har ”fastnat” i livet?
  • Känner Du motstånd eller blir triggad av något/någon?
  • Känner Du dig nedstämd, tom, ensam, och/eller osynlig?
  • Du kanske ”bara” är intresserad av att veta vem Du mer är, mer än den Du som Du känt fram tills nu?
  • Känner Du att Du aldrig har passat in här på jorden eller i denna tidsepoken, kanske som om Du har levt på 1800-talet och att dina kläder liksom inte passar dig?
  • Har Du mist någon nära anhörig/skilt dig och/ eller har känslan av att Du har tappat bort Dig själv?

Träffade en eller flera av frågorna dig lite extra inombords? Då finns det med all sannolikhet något som knackar på inom dig och vill att du tar hand om det. Det handlar oftast om något obearbetat som inte kommer att försvinna av sig självt utan troligtvis bara kommer växa sig större ju mer du försöker att dämpa/dölja/trycka ner det.

För det är så vi människor fungerar, du och jag och alla andra människor på vår jord. Du är helt normal, du behöver kanske bara lite extra stöd medan du tar hand om det obearbetade inom dig. Och du är hjärtligt välkommen att ta kontakt med mig om du vill ha det där stödet, jag är trygg med det som känns otryggt för dig.

Med värme och väl mött!❤️

/ Tina