Tjänster

*Samtalsterapi / 45 min / 650:-

Jag tar för närvarande emot klienter enbart via onlinetjänsterna Digiroom säkert videomöte/Skype/Teams samt via telefon eller under en Walk&Talk.

🌟Du får ett första terapisamtal på 30 min gratis över telefon eller online om du inte har varit i kontakt med mig tidigare. Det blir delvis som ett lära-känna-samtal där du i lugn och ro efteråt kan känna efter om du önskar fortsätta i terapi hos mig.

* Energy Flow Breathing (EFB) / 60 min / 850:-

I EFB ingår en introduktion i hur stresspositionerna fungerar (om du inte redan kan det), därefter sker själva utförandet av EFB samt ett uppföljande samtal efteråt för att ta hand om det som kommit upp inom dig. Läs mer om EFB under fliken ”Om SER terapi”.

* Regressionsterapi / 90 min / 1300:-

I regressionsterapi ingår ett kortare inledande samtal, regression och ett lite längre samtal efter regressionen för att ta hand om det som uppkommit under regressionen. Det ingår även ett uppföljande samtal på ca 20-30 min, via telefon/online, 1-2 veckor efter du varit hos mig.

*Walk&Talk -/60 min / 750:-
Om vädret tillåter är en W&T ett både avslappnande och prisvärt sätt att ha samtalsterapi på. 

Vi utgår ifrån min hemadress i Majorna/Göteborg och går en promenad i vackra Slottskogen medan sessionen pågår. Efter en timme är vi tillbaka vid min hemadress igen, såvida vi inte gör en överenskommelse innan sessionen startar om en annan plats. Slottskogen är förövrigt en känd kraftplats här i Sverige, så den ger oss samtidigt en extra boost av energier under samtalet🌿😊🌀

* Processpaket samtalsterapi / 6 sessioner à 45 min / session / 3250:-

Väljer du det här paketet så får du en session gratis! Det går även bra att få komma i regressionsterapi, men då räknas en regressions-session som två samtalssessioner i det här paketet. Möjlighet till delbetalning finns.

Det här behöver du veta:

🌟Avbokning: sker senast 24 timmar innan bokat besök. Vid uteblivet besök debiteras hela priset för det inbokade mötet.

🌟Det terapeutiska arbetet bedrivs alltid under tystnadsplikt och sekretess.

🌟Jag är egenanställd hos Cansolo och fakturerar därmed mina klienter därigenom. Företaget sköter alltifrån fakturering till bokföring och säkerställer att min ekonomi sköts på ett korrekt och riktigt sätt.

🌟Du får din faktura via mail, men kan även få den fysiskt om du inte har mail.

🌟Obs! För företagsfakturering tillkommer moms på min prissättning.

🌟För mina klienters och min egen trygghet har jag behandlingsskadeförsäkring.

Jag tar som sagt i dagsläget inte emot mina klienter i något fysisk möte, mer än under en Walk&Talk, men om du av någon anledning inte kan träffas online så kontakta mig så kan vi förhoppningsvis lösa det ändå🌻😊

Väl mött! ❤️