Tjänster

*SER terapi/ samtalsterapi / 45 min / 750:-

🌟Du får ett första terapisamtal på 30 min gratis över telefon eller online om du inte har varit i kontakt med/känner till mig sen tidigare. Det blir delvis som ett lära-känna-samtal där du i lugn och ro efteråt kan känna efter om du önskar fortsätta i terapi hos mig. Om du vill boka in ett möte med mig kan du välja mellan att få träffa mig fysiskt eller online.

* Energy Flow Breathing (EFB) / 60-75 min / 950:-

I EFB ingår först en introduktion i vilka positioner du skall hålla samt hur andningen skall utföras (om du inte redan kan det). Därefter sker själva utförandet av EFB. När du är färdig med EFB delen så har vi ett avslutande samtal om det som kommit upp inom dig. Läs gärna mer om EFB under fliken ”Om SER terapi”.

* Regressionsterapi / 90 min / 1450:-

I regressionsterapi ingår först ett inledande samtal, därefter sker själva regressionen och när den är klar så har vi ett samtal för att prata om det som uppkommit under regressionen. Det ingår även ett uppföljande samtal med mig på ca 20-30 min, via telefon/online, ca 1-2 veckor efter du varit hos mig. Läs gärna mer om regressionsterapi under fliken ”Om SER terapi”.

*Par-och Relationsterapi / 90 min / 1450:-

Sessionerna i par-och relationsterapi ligger på 1,5 tim, men kan förlängas vid behov.

*Walk&Talk -/ på förfrågan.

En session är på 60 min och utgår ifrån Majorna med siktet inställt på en promenad i Slottskogen. Ta gärna kontakt med mig för mer information om du är intresserad av en Walk&Talk.

*Processpaket samtalsterapi / 6 sessioner à 45 min per session / 3750:-

Väljer du det här paketet så får du en session gratis! Det går även bra att få komma i regressionsterapi, men då räknas en regressions-session som två samtalssessioner i det här paketet. Möjlighet till delbetalning finns.

Det här behöver du veta:

* Avbokning/fysiskt möte: sker senast 48 timmar innan bokat besök. Avbokning som sker senare än 48 timmar debiteras med 150:- (för 45 min/session) eller 225:- (för 90 min/session).

*Avbokning/onlinemöte: sker  senast 24 timmar innan bokat möte, senare avbokning debiteras med 150:-.

🛎️ Vid uteblivet besök debiteras hela priset för det inbokade mötet.

* Det terapeutiska arbetet bedrivs alltid under tystnadsplikt och sekretess.

*För mina klienters och min egen trygghet har jag behandlingsskadeförsäkring.

* Jag är egenanställd hos Cansolo och fakturerar därmed mina klienter därigenom. Företaget sköter alltifrån fakturering till bokföring och säkerställer att min ekonomi sköts på ett korrekt och riktigt sätt.

* Du får din faktura via mail, men kan även få den fysiskt om du inte har mail.

* Obs! För företagsfakturering tillkommer moms på min prissättning.

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

* Jag tar emot mina klienter (torsdagar och fredagar/eftermiddag) Första Långgatan 20, vån 7, där jag hyr in mig hos samtalsterapeut Lisa M som driver En Lisa för själen. Mer information får du efter att du har bokat in dig på ett fysiskt möte med mig.

*Vill du hellre boka in dig på ett möte med mig online så går det självklart lika bra. Jag kan då erbjuda dig fler tider på vardagar och oftast kan jag boka in ett möte någon gång även under helger. Bara att fråga så får du svar.

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

Har du några frågor eller  funderingar? Då är du välkommen att ta kontakt via kontaktformuläret här på hemsidan eller via min mail som är: info@walk-with-your-soul.se

Väl mött! ❤️

Välkommen att slå dig ner i väntrummet i väntan på din session med mig🌸
Välkommen att slå dig ner i väntrummet i väntan på vårt möte🌸
Det fina samtalsrummet🤎 Lisa, som driver En Lisa för själen, kan verkligen det där med inredning och att få fram känslan av ”ett tryggt rum”🌟