Min uppsats har idag landat på hemsidan hos Akademin för SER terapi

2023-09-26

Idag kom ett trivsamt mail till min inkorg📬

Uppsatsen, som jag gjorde allra sist under min utbildning till SER terapeut, blev idag publicerad på akademins nya hemsida/blogg, förmedlade grundare av/utbildningsansvarig på skolan🤩

Kul tycker jag, även om ämnet i sig är mindre kul. För den som vill ta del av min uppsats så kommer iallafall länken här:

https://serterapi.se/att-vaxa-ur-sitt-trauma/

(obs! Vissa klickbara länkar inne i uppsatsen är inte längre aktuella varför sidan inte kan nås, som t.ex länken till SER akademins gamla hemsida)

Så här snart två år efter utbildningens slut(dec -21) och drygt ett år efter uppsatsen var klar, så känns det rätt märkligt att läsa sin egen uppsats igen🙄 Såå mycket har hänt 

Tänk vad man kan förändras när man har sig själv med på ”tåget” i det man gör✨🦋✨med mig sen jag började utbildningen till SER terapeut, hösten 2019, och det är ju ändå inte så längesen. Det mest påtagliga är hur jag bemöter mig själv i olika situationer idag jämfört med tidigare…idag sker det med så mycket större förståelse, medkänsla och kärlek till mig själv🥰 Utbildningen förändrade verkligen mitt liv till det bättre…och tänk, idag hjälper jag andra människor med att göra liknande transformationer som den utbildningen hjälpte mig med✨🙏✨

Livet liksom…❤️🥹

/Tina

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *