Vad är det med den där tigern?

2023-02-04

Hej där!👋😊

Nu har jag varit med hemsida ett tag så dags att börja blogga lite, känner jag. Eftersom det här är mitt allra första blogginlägg så tar vi allt från början. Du behöver inte vara särskilt uppmärksam för att se att det dyker upp en tiger lite här och var på mina sidor, eller hur?😉 Så, vad är det då med denna tiger, kanske du undrar?🤔
Så här ligger det till…Den föddes inom mig🥰 Det är det korta svaret, men det finns såklart en hel del till att säga om detta. För mig så har symboler en stark påverkan på mig och eftersom tigern liksom bara fortsatte att hänga med mig så började jag kolla upp vad tiger betyder i symbolvärlden. Dels är den ett kraftdjur, för många med betydelsen att ”du kan allt du vill, bara du är sann mot dig själv. Du är stark nog att gå din egen väg”. Den är alltså symbolen för mod och styrka, men också för det gudomligt kvinnliga, alltså den finaste energin, av vår kvinnliga sida, när denna är i balans. Sen finns det en hel del till att nämna kring tigern som symbol, men det lämnar jag över till dig att forska i mer, om du är intresserad.

Det som kom att bli det största betydelsen för mig, och som slutligen gjorde att jag lät tigern få följa med ända in i terapirummet, det var ändå att hon hela tiden hjälpte mig att våga möta mig själv mer och mer under min personliga utveckling när jag läste till SER terapeut. När jag på ett allt djupare plan behövde omfamna mitt inre barn för att kunna fortsätta utvecklas, ja då fanns hon där, tigrinnan, och beskyddade mig i vått och torrt, vad mitt inre barn än behövde möta. Och en sak kan jag lova dig kära läsare, en tryggare vän och känsla än vad jag fann, ja det tror jag är svårt att finna❤️

Så om du väljer att komma till mig som klient så vet du nu att du alltid kommer att mötas av minst en tiger i form av kanske en tavla, ett mjukdjur eller något annat material. För hon är en del av mig nu och du kommer alltid att få möta hela mig om/när vi träffas…både i terapirummet och utanför✨🐅✨🤗

/ Tina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *