April i farstun och ett par fina erbjudanden

2023-03-12

Det kanske inte känns så just i dagarna när snön har vräkt ner här, men april är faktiskt i antågande och med det kommer nya friska energier till oss🙌🥰🌱🔆 Fast innan april kommer oss till mötes så får vi vara med om både vårdagjämningen och att vi ställer om klockan till sommartid. Det sistnämnda är jag dock inte så förtjust i eftersom jag tycker det går emot vår natur att ställa om klockan bara sådär från en dag till en annan…men, men än så länge så har vi det så här i Sverige.

Nåväl, det jag vill förmedla är att personligen så älskar jag ljusets återkomst även om det väller upp känslor av alla det slag inom mig🔆🤪🔆 Ljuset aktiverar massor inom oss alla, vare sig vi vill det eller inte😅 Själva aktiveringen kan ta sig i uttryck hur som helst för oss…en del blir kanske extra glada och aktiva medan andra kanske blir extra deppiga/ledsna för att allt ljus kommer för snabbt inpå dem och så hänger man inte riktigt med känslomässigt. I vilket fall så kommer det nu, LJUSET, som jag tror nästan vi alla väntat på!😍

Så, varför inte fira vårens och ljusets återkomst med ett erbjudande från min sida🔆🤩

Jag erbjuder under hela april månad 2023 följande:

🔆 En session regression (90 min) för 888:-    (ord.pris 1300:-).

🔆 En EFB-session (60 min) för 666:- (ord.pris 850:-).

Så passa på att boka in dig redan nu inför april månad om du har gått och funderat på att du vill prova på regression eller EFB. Läs gärna mer om regression och EFB här inne på mina sidor, under fliken ”Om SER terapi”, för mer information.

🌟Bra att veta:

Du behöver absolut inte vara i behov av att gå i samtalsterapi för att prova på vare sig regression eller EFB, men det är däremot bra om du är nyfiken på deras innebörd och/eller känner att du vill knuffa igång något inom dig🦋😊

Välkommen våren och väl mött du fina medmänniska!🔆🌱❤️🤗🌈

/ Tina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *