Påbyggnadsutbildning…och lite tarot

2023-09-09

Såja, då är jag åter på banan och tillbaka i bloggen efter sommaren👋😊🔆 För min del så blev sommaren inte alls som jag hade tänkt mig, men den blev väldigt fin ändå faktiskt. Kanske hänger det ihop med att nästan hela juli passerade i en grå färgskala vädermässigt🌫️😶‍🌫️🌫️…det går ju inte att komma ifrån att vädret påverkar oss, eller hur.
Nåväl, personligen så brukar jag hamna mer i reflektion över livet när det blir så och inget ont utan att det för något gott med sig för det ledde mig till att ställa följande fråga till mitt hjärta…- vad gör mig glad?❤️🙄 Varför just den frågan kanske man kan undra…ja, det är nog så att jag önskar få in mer glädje i livet helt enkelt🔆🥰 Svaret kom inte direkt utan först efter en stund i tystnad med mig själv ,då jag också rent känslomässigt vandrade in i mitt hjärta. Svaret kom i form av en vag viskning djupt, djupt inifrån och det sa: – Jag älskar att utbilda mig och OM jag får välja så vill jag vidareutbilda mig till par-och relationsterapeut på Akademin för SER terapi✨🙏✨…Vem kan motstå en sån önskan liksom🥹 Inte jag😅 Så den 2/10 sätter jag igång med det och jag längtar mer än någonsin får jag lov att säga, nu när jag har landat lite mer i mitt hjärtas önskan. Det gör mig verkligen glad🙌🥰

Lite uppdatering från tidigare inlägg: Kroppen min mår väl än så länge medan nedtrappning av kortisonet sker. Just nu tar jag bara halva dosen jämfört med när jag startade och tacksam för det är jag🙏 Örtskolan tappade jag lite sugen för eftersom vädret blev som det blev…men jag kan alltid hoppa på det igen när lusten faller på. Gällande gitarrspelande och sång så har jag känt in att det är kopplat väldigt mycket till att vilja göra det tillsammans med någon, så det kommer och går eftersom jag mestadels utövar det själv. Gitarr och/eller sång någon/några?🥳🎸🎤😉

Sen har jag testat på att göra läggningar med tarotkort🔮🤩Har gillat det där med framförallt tarot i många år och har både tarotkort och orakelkort hemma, men har inte riktigt hittat känslan i att använda dessa, så att det känns som på riktigt, om du förstår. Men nu har den känslan infunnit sig och det känns jätteroligt och spännande på alla sätt faktiskt…och jag är helt övertygad om att det har att göra med att jag har hittat in ännu en nivå djupare i mig själv. Eller kanske skalat av något lager🧅🤔 Det känns i vilket fall som om tarotkorten nu har kontakt med mitt inre🙏🥰 En tarotkortsläggning någon?🔮😉

Varma hösthälsningar 🔆🍁🤗🍄

Tina

2 reaktioner på ”Påbyggnadsutbildning…och lite tarot”

 1. Härligt Tina!
  Ser fram emot kursen jag med, hade inte alls tänkt mig mer utbildning ffa inte nu i höst men se själen min ville ngt annat, så det blir en kursrik höst minsann och det känns helt rätt. Blir fint att träffa dig i Helsingborg igen.💜🙏
  Vad roligt att du plockat fram tarotkorten igen, helt rätt det är inte rätt förrän det känns rätt och/eller lätt.🤗
  Kram
  Yvonne

  1. Visst är det väl fint när man lyckas lyssna in sig själv/sin själ och svara an på det…även om det är något man varken trott eller tänkt sig🙏❤️🥰 Och ja, det skall bli såå kul att få träffas igen!😍🔆

   Där fick du allt till det med tarotkorten🔮😉 Kram kram🤗🔆

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *