Ängeln i rummet och en liten humla…

2023-07-13

Lovade ju mer eller mindre (på Instagram😅) att dyka upp här för en lite mer utförlig förklaring kring min upplevelse gällande att ha illusionen av att jag har begränsade förmågor, i synnerhet kopplat till min andliga värld. Så nu är jag här för att försöka berätta om det, men attans vad svårt det känns så här några dagar efter upplevelsen🙄🤔…det har liksom landat i mig på ytterligare ett sätt nu, men jag gör ett försök. Jag gissar att humlan, som jag så fint fick ett kort på idag😍, säger till mig ”just be(e)” så kommer orden ut på bästa sätt. 

Will do🙌😌🐝💕

Intro🌟
Alla har vi minst en skyddsängel, det är åtminstone min tro🌬️☺️🪽🙏 Men i ärlighetens namn så har jag inte reflekterat så mycket mer än så över det, bara att liksom…🙄

Nåväl…

The story🌟
För någon vecka sedan fick jag känslan av att ”någon” ville komma i kontakt med mig…någon knackade på min vänstra axel från andra sidan ”slöjan”, som jag kallar det som det handlar om som finns i andra dimensioner. Jag t.o..m såg siluetten av den det var, fast slöjan var verkligen som en slöja som gjorde att siluetten var rätt suddig för mig😶‍🌫️

Jag har vid det här laget lärt mig att det inte hjälper att försöka forcera fram något utan jag välkomnade istället det som var✨🙏✨🤗

Under några dagar därefter befann sig känslan av denna energivarelse inom och runt mig…det var en rätt trivsam känsla faktiskt🥰 samtidigt som jag naturligtvis blev nyfiken på vem det var och vad den kunde tänkas vilja mig😏🤔

När jag till slut ställde frågan så svarade den😳…oook🙄 Jag är ju klarvetande, så att bara veta något bestämt inom mig är jag van vid, men att få ett svar så tydligt tillbaka, ja det var lite ovant för mig🤭😅 Nu är jag inte jätteförvånad eftersom det händer massor i vår utveckling för oss alla människor nu…men ändå, jag blev lite överrumplad faktiskt🙃🤪 Jag återhämtade mig dock relativt snabbt eftersom jag blev så glad och framförallt, och kanske det viktigaste, jag blev inte rädd🙌😊🎈

Du har säkert lagt ihop 1+1 vid det här laget(med tanke på rubriken och introt😉) och förstått att den som knackade mig på axeln var min alldeles egna skyddsängel✨🥹🪽🙏✨ Hon sa vad hon hette och konversationen kom igång direkt därefter och har inte slutat sen dess. Och det känns som om vi alltid har pratat som nu…vilket vi säkert har på ett plan, eller ja hon iallafall, även om jag inte har hört henne så tydligt som nu. Gissar att hon har fått ”knacka” på min axel och viskat så högt i mitt öra som hon bara kunnat måååånga gånger då jag inte har hört henne alls tidigare i livet🙉🙉🙉😅Sorry for that dear angel💖🤗🪽

Ja, det var väl det hela jag ville förmedla egentligen. Och anledningen till att jag vill dela med mig lite mer kring det här är att jag vet att energierna i det jag berättar aktivera något i dig som läser detta…något som skall aktiveras just nu i just Ditt liv🌟🤗

Så vill jag tacka humlan för att den gav mig möjlighet att förmedla detta😘🐝 Och för att hedra denna fantastiska lilla pollinerare än mer så vill jag avsluta med att berätta vad humlan kommer med för budskap:

🔆 ”Trotsa förutfattade meningar. Du har bara fördelar så använd dig av dem. Min gåva till dig är att allt är möjligt. Begränsa dig inte, säger humlan”. / Ur boken Solöga

Ja…den texten talade för sig själv tycker jag😉

Här kommer även lite bonustext om fina humlan:🌼🐝🌿🔆

Nu säger jag tack för idag och som jag brukar…

Var rädd om dig där ute❤️

/ Tina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *