En självklarhet…men ändå inte.

2023-05-19

Det är som sagt en självklarhet att kunna få vara sig själv med ALLA andra människor, men tyvärr så ser ju världen inte ut så…än. Därför förtydligar jag mig här inne på min hemsida, om det råkar vara så att någon inte förstått att precis ALLA är välkomna att vara precis den personen är med mig här🌟❤️🤗🌈

Det är ju inte bara en självklarhet utan också en mänsklig rättighet, vill jag påstå. Det som händer med oss när vi känner att vi inte kan vara den vi är fullt ut är bl.a att vi blir någon annan…även för oss själva🤡🥴😶‍🌫️
Självklart ligger huvudansvaret hos var och en av oss att själva vara den som vågar visa vem vi är, men…alla kan och behöver vi hjälpas åt att också bjuda in varandra till att våga vara det
✨🌈🤗✨

Kom och följ med mig i en tid av att våga bjuda in dina medmänniskor i ett mer tillåtande klimat!❤️😍

Undrar du hur första steget kan se ut till att bjuda in någon? Börja med att försöka vara den DU är så löser sig resten, jag lovar🌟🦋🤗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *