D sträng och nedtrappning av medikamentet

2023-07-08

Sedär ja, sommar, sol OCH semester på en och samma gång-tackar, tackar!🙌🌿🥰🔆🌈 Solen med sin energi är ju liksom alltid välkommen tillbaka efter regnet🔆🤗🔆

För mig blir det en väldigt annorlunda sommarsemester i år eftersom jag kommer att vara ledig heeela juli och senast jag var det var nog 1988, enligt vad jag har räknat ut😅Jag har nämligen alltid delat upp min semester i två perioder tidigare, innan och efter juli…men inte i år alltså. Jag bestämde mig tidigt i år för att det skulle bli en annorlunda sommar på så vis. Fast egentligen har jag inte ens semester, eftersom jag arbetar på timmar som arbetsterapeut så bestämde jag helt enkelt att jag ville vara ledig i juli i år och förmedlade detta till min chef. Jag får ju inte betalt för min ledighet, men friheten att kunna välja min ledighet är såå mycket mer värd för mig så det går knappt att sätta ord på…I just LOVE IT!❤️

Free is my soul🦋🙌🥰🌸🔆

Min röst har förändrats och jag har länge haft en trasig sträng på min gitarr som hänger på väggen i vardagsrummet…1+1=2 (i min värld också, men kanske lite mer symboliskt😉) så jag tog idag tag i saken och köpte en D sträng,  som var den sträng som var trasig. För…att jag inte har alla strängar hela på min lyra får det vara slut på nu, tyckte själen tydligen☝️😅 Och om rösten nu också har uppgraderats, så varför inte göra två flugor på smällen och kombinera det med en dubbel uppgradering som kan komplettera varandra, sa själen🤓Tja, varför inte? Jag är ju ändå fri som en fågel att göra som jag själv vill, så varför inte prova, tänkte jag när själen kom med ett så fint förslag💁‍♀️🎸+🎤😁🎼😉

Så idag köpte jag en D sträng till gitarren för 15:- hos Musikbörsen här i Majorna…jamen, förstå vilket passande namn på affären…var hittar man en gitarrsträng för 15:- i dagens läge liksom?!🌟🙌😳😃🎈Sånt gillar jag, heja Majorna!🌿🏘️🔆 Ja och Musikbörsen såklart!✨🎼💰💫👏😄

Jag började med nedtrappning av kortisonet denna veckan och det är definitivt en annan del i livet som jag med nyfikenhet kommer att följa de närmsta veckorna. Nedtrappningen kommer att gå rätt långsamt, som den säkert bör göra, så från att ha ätit 4 tabletter har jag nu gått till att äta 3,5 tabletter de tre närmsta veckorna.
Kommer jag att känna av detta månne? Det är just det vi får se…eller, jag får känna.  För, som jag i tidigare inlägg har nämt , kortisonet jag äter är ju ”bara” en symptomlindring av den värk som jag hade…fortfarande har?…i kroppen. DET är det som jag nu med ”spänning” ser fram emot att möta under juli…smärta eller inte smärta igen?🙄
Jag har sen jag blev smärtfri i början av juni iallafall haft möjlighet till återhämtning och det har varit både viktigt och nödvändigt för mig🙏Kroppen har haft möjlighet att få vila i en smärtfri tillvaro och den är såå tacksam för det🥰  Men nu börjar alltså vägen tillbaka till att på sikt försöka att finna den tillvaron utan läkemedel. Jag hoppas det är möjligt, jag vill från djupet av mitt hjärta, där själen min bor, finna det jag söker för att kunna leva smärtfri utan läkemedel. Och jag vet att jag är på rätt väg…det bara vet jag❤️

Var du än är…vad du är gör eller inte gör…var rädd om dig därute och ha en fortsatt fin julimånad❤️🧡💛💚💙💜🤗🔆🌿

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *